MEDEWERKER BAR

Barmedewerker bij de nieuwste horecasensatie van Breda
Jij en Foodhall Breda, een match made in heaven?

Foodhall Breda, wat is dat eigenlijk?
Een ontmoetingsplek en een echte ‘place-to-be’, waar je met vrienden, familie of collega’s kunt eten, borrelen en socializen. Dat wordt Foodhall Breda. Een sfeervolle, dynamische uitgaansgelegenheid zonder het formele karakter van een restaurant. Een plek waar je in een easy-going, ontspannen sfeer kunt genieten van al het lekkers dat onze keukens en bars te bieden hebben.
Foodhall Breda heeft iets voor elke beurs en gelegenheid. En natuurlijk voor iedere smaak. Onder één dak vind je 18 keukens met een grote variatie aan gerechten en drankjes uit de verschillende windstreken.
Binnenkort openen wij onze deuren, en dat lukt ons natuurlijk niet alleen. Ben jij enthousiast, spontaan en nieuwsgierig naar het werk bij de nieuwste horecabeleving van Breda? Lees dan snel verder, misschien zijn we op zoek naar jou!

Jouw werkdag (of avond als je liever uitslaapt).
Fris en fruitig fiets je naar het centrum van Breda en bij het zien van de grote kerk weet je het; je bent er bijna. Met een fantastisch uitzicht op de grote kerk ligt jouw werkplek middenin de stad. Je bergt je spullen veilig op en bent klaar om onze gasten een fantastische dag te bezorgen. Daarnaast is het in de horeca ook enorm gezellig met je collega’s. Met alle plezier tap jij de lekkerste bieren en maak je de smakelijkste cocktails. Met een glimlach verwelkom jij de hele dag gasten aan de bar. Je kent de producten en weet er alles over te vertellen. Welk biertje past nou het best bij welk gerecht? Wij zorgen ervoor dat jij de kennis krijgt en jij bezorgt onze gasten een geweldige ervaring.

Wij doen meer dan alleen jouw salaris betalen, en dat is maar goed ook!

Het zou wel erg saai zijn als wij als uniek concept alleen maar je werkgever zijn en je salaris betalen. Het is natuurlijk logisch dat je betaald krijgt voor je werk, maar wij bieden nog veel meer leuke dingen! Bij ons heb je geen ervaring nodig, want wij zorgen ervoor dat jou alles geleerd wordt. En wil je meer leren? Dan kan dat natuurlijk ook! Door middel van trainingen bieden wij enthousiastelingen de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen Superhandig als je graag barista of wijnkenner wilt worden. Wij vinden gezelligheid op de werkvloer erg belangrijk, maar natuurlijk ook buiten werktijd onder het genot van een glas bier, wijn of fris. En omdat we nieuw zijn in Breda, kan jij ons helpen om aan een levendige cultuur te bouwen.

Even in het kort

  • Alle inzet wordt beloond, dus je krijgt per minuut betaald.
  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO.
  • Uurloon tussen €10,50 en €12,10 afhankelijk van ervaring
  • Geen ervaring vereist, wij bieden groot aantal/veel verschillende trainingen
  • Fulltime en parttime functies
  • Flexibele werktijden
  • Nieuwe en unieke werklocatie in hartje Breda
SOLICITEER DIRECT