Misschien is het je ontgaan, dan lichten wij je graag nog even in. Afgelopen maand werd bekend dat er een oud en bijzonder theaterdoek is gevonden tijdens de verbouwing van Foodhall Breda. Nu willen wij ook even weten: hoe staat het met die verbouwing? We zochten de conceptmanager Peter Santegoets op voor een update.

Peter vertelt ons dat de verbouwing van Foodhall Breda voorspoedig verloopt. Begin 2019 is de opening en is er plek om maar liefst 500 (!) gasten een zitplaats geven. Wij kunnen niet wachten!

“Na een kleine vertraging zijn we weer back on track,” vertelt Peter. “Het is een mooi, groot pand met veel lichtinval. Ook vind je er straks zowel een open als een overdekt terras. Binnen komen er twintig keukens. Er was ontzettend veel animo vanuit ondernemers om standhouder te worden in de Foodhall. We hebben al een paar ondernemers vast liggen, maar nog niet allemaal.” De komende maanden zullen er op de website en social media sneak previews worden gedeeld en worden de eerste restaurants bekendgemaakt.

Goede mix
De gekozen standhouders mogen hun eigen stijl toepassen in de keuken die ze krijgen. “We willen dat er een goede mix qua keukens ontstaat. Iedereen kan de keuken naar wens inrichten. Het restaurantgedeelte waar de gasten eten, richten wij in”, vertelt Peter.

Wat volgens Peter nog meer zo mooi is aan Foodhall Breda: “Het is laagdrempelig en er is zóveel mogelijk. De Foodhall zal zeven dagen per week, vanaf lunchtijd tot circa 23.00 uur geopend zijn. Je kunt er terecht voor alleen een kop koffie, maar je kunt er ook uitgebreid dineren. Ook zijn er afsluitbare ruimtes waar gelegenheden als bedrijfs- of vrijgezellenfeesten kunnen worden gehouden.”

bron: indebuurt (foto: Business 2 Real Estate)