Ribz.nl

RIBZ.NL die zijn roots in Roosendaal heeft liggen is naar de “koekenstad” gekomen, en wel in de Foodhall.

Wij verkopen de lekkerste spareribs, die we al 25 jaar bereiden volgens familie recept in Dakota’z Markt 14 in Roosendaal. Buiten onze Ribz zijn we ook al aardig bekend aan het worden door onze overheerlijke sharing platters. Want sharing is caring. Deze platters zijn zelfs voor 1 persoon te bestellen, voor als je echt niet wil delen ( wat wij uiteraard goed kunnen begrijpen) of juist ook andere gerechtjes wilt proberen.

En wat denk je van een van onze sandwiches, de Casino Royale…..daar kom je voor terug.

In de Foodhall kunt u ter plekke van al onze smakelijke gerechten genieten, gezellig aan een van de vele tafeltjes, zowel boven als beneden.

U kunt de gerechten ook meenemen: voor in de buurt bv. naar het park om te picknicken of juist voor mee naar huis om daar heerlijk te smullen. Take away, where ever you want!

Wist u dat onze borden gemaakt zijn van de Areca palm en 100% biologisch afbreekbaar en ons CPLA bestek 100% composteerbaar is en ook biologisch afbreekbaar? Goed hè.

Dus bent u benieuwd geworden naar RIBZ.NL?

Kom dan zeker in de Foodhall langs en dan horen wij graag of jullie het er ook mee eens zijn, dat onze Ribz de lekkerste zijn.

YOU CAN’T LIVE A FULL LIFE ON AN EMPTY STOMACH.